JUL PÅ HAGALUND

Jul på Hagalund Trädgård!

Nu är det åter dags för jul på Hagalund Trädgård! Butiken är fylld med något för alla; gosiga plädar för den frusne, tvål för den renlige, pynt för julälskaren, rakborste för den skäggige, faktabok för den vetgirige, mugg för den törstige, godis för den sötsugne, goda oljor för gourmeten, pekbok för den yngste, ljus för den mörkrädde…

Kaféet är inte öppet – istället har vi bokade sittningar i växthuset med vårt traditionella julfat, vilket var mycket populärt förra året. Mer detaljer och bokningsinformation nedan.

Varmt välkomna lör-sön vid 2:a, 3:e & 4:e advent, klockan 11-18 !

Boka Hagalund Trädgårds julfat!

Kom och låt oss få skämma bort er lite i adventstid! Lite mörk och kulen men i vårt vackra växthus brinner ljus och stjärnor. Lågornas dans i brasan höjer mysfaktorn ytterligare. En kopp glögg är en god start. Därefter serverar vårt traditionella julfat, väldigt uppskattat av våra gäster under tidigare år.

Vi serverar ett våningsfat där godsakerna samsas och som ni plockar ifrån. På bilden ett fat för tre personer innehållande: närproducerad skinka, ungsbakad enligt Cajsa Warg, med rödbetssallad och två sorters senap, italiensk salami med cornichonger, lax, ägghalvor och hovmästarsås, Hagalunds sill – löksill och senapssill, julost, brie & cambozola, melon, vindruvor, oliver och physalis. Gotländsk saffranspannkaka med grädde och hjortronsylt, dadlar och julgotter. Till detta en brödkorg med vörtbröd från Jörlanda bageri, nybakt fralla och knäckesticks.

Dricka ingår och ni väljer på plats mellan; cider, mineralvatten, julmust eller alkoholfri öl. Det serveras ekologiskt kaffe från Arvid Nordquist och fritt val bland en mängd olika ekologiska teer.

Pris: 225 kronor/person (samma som 2021)

Varje dag har vi tre sittningar följande tider:
12-13.30
14-15.30
16-17.30

Datum:
3 december (fullbokat alla sittningar)
4 december (fullbokat kl 12 och 16)
10 december
(fullbokat kl 16)
11 december (fullbokat kl 16)
17 december

18 december (fullbokat kl 14 och 16)

Boka genom att maila till info@hagalundtradgard.se. Ange antal personer och önskemål om dag och klockslag. Ni får sen en bokningsbekräftelse.

Skriv gärna upp er på vårt nyhetsbrev för att få aktuell information om kommande aktiviteter och öppettider, eller följ oss på Instagram!